Θλίψη για τον θάνατο Βολιώτη

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκαλεί η είδηση του θανάτου του Δημήτριου Απ. Μεταξά, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών. Ενός ανθρώπου που έδωσε τα πάντα στην ομάδα του Μαγνησιακού για περίπου μισό αιώνα με διαφορετικές ιδιότητες. Ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος του τοπικού ποδοσφαίρου νικήθηκε μέσα σε λίγους μήνες από την επάρατη νόσο και έφυγε από κοντά μας.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Μαγνησιακού: «Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός, αφού ένας δικός μας άνθρωπος δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο Δημήτρης Μεταξάς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια προπονητής, επί σειρά ετών παράγοντας και γενικότερα ακούραστος εργάτης τους ιστορικού μας συλλόγου απεβίωσε αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο πρόεδρος του Μαγνησιακού Κώστας Γκουγκουλιάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του Δημήτρη Μεταξά και τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΣΘ, που αναφέρει: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Θεσσαλίας επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Μαγνησιακού, Δημήτρη Μεταξά, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Με απόφαση του Δ.Σ., σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣΘ (27-28/4/2024) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή».

Ο εκλιπών αφήνει πίσω σύζυγο, παιδιά, αδελφή, πεθερά, ανίψια και λοιπούς συγγενείς. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Βόλου (Βλαχάβα- Πολυλά).

Επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων και λουλουδιών τα χρήματα να δοθούν στη Φλόγα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.