Θλίψη στον Βόλο από τον θάνατο της Γεωργίας Μπισακού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Από τη ζωή έφυγε η Γεωργία Μπισακού, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της, σε συγγενείς και στην τοπική κοινωνία.
Η Γεωργία Μπισακού ήταν σύζυγος του Αριστείδη Μπισακού, ο οποίος ξεκίνησε την γνωστή ομώνυμη επιχείρηση με τα Ψυγεία. Για χρόνια, βρίσκονταν στο πλάι του συζύγου της στην επιχείρηση και είχε επωμιστεί τις εξωτερικές εργασίες της εταιρείας, έως το 2001 που ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή. Οι δυο τους ευτύχησαν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια και μετά τον θάνατο του πατέρα, την επιχείρηση ανέλαβαν τα παιδιά τους.
Η Γεωργία Μπισακού εργάστηκε σκληρά, στήριξε την οικογένειά της, τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά Αργύρη, Γιάννη και Θάλεια που τα ανάθρεψε με πολλή αγάπη και πάντα βρίσκονταν στο πλευρό τους.
Ήταν μια γυναίκα εξωστρεφής, δυναμική, πάντα κοντά στην οικογένεια. Ήταν μια πολύ καλή μητέρα και πολύ καλή γιαγιά, μιας και τα τρία της εγγόνια Μάγια, Άρια και Αριστείδης την υπεραγαπούσαν.
Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 13:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 13:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.