Θλίψη στον Βόλο για τον θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου- Δωρίζονται τα όργανά του

Ήταν ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Βόλου

Από τη ζωή «έφυγε» σε ηλικία 50 ετών ο Βολιώτης αρχιτέκτονας μηχανικός Αλέξανδρος Παπαδόπουλος σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία. Ο εκλιπών ήταν επί χρόνια ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Βόλου ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύονταν στο Ευαγγελισμό με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η οικογένεια του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του και να δώσει ζωή σε άλλους ανθρώπους μέσα από τον θάνατο του αγαπημένου της προσώπου.

Την είδηση για τον θάνατο του γνωστού μηχανικού έκανε ο Αχ. Μπέος σε ανάρτησή του αποχαιρετώντας τον συνεργάτη και φίλο του.

 

 

Η ανάρτηση Μπέου

«Με βαθιά θλίψη, με πραγματική οδύνη, αποχαιρετώ σήμερα τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, τον Αλέκο μας, όπως τον “πειράζαμε”, που έφυγε τόσο πρόωρα και αδόκητα, στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του.

Στενός συνεργάτης και φίλος προσέφερε από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας μας πολύτιμες υπηρεσίες στο έργο της Δημοτικής μας Αρχής μας με την επιστημονική του γνώση και επάρκεια. Παράλληλα όμως είχε και τις ευαισθησίες και τις ιδιαιτερότητες ενός πραγματικού καλλιτέχνη που τον καθιστούσαν ξεχωριστό και μοναδικό.

Και ήταν ο ανοιχτός του χαρακτήρας και το μοναδικό του χιούμορ, που υπήρξαν πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας για όλους μας, και τον καθιστούν αλησμόνητο.

Ειλικρινά τα λόγια είναι αδύνατο να περιγράψουν την οδύνη μου για τον θάνατο του νέου και τόσο αξιόλογου ανθρώπου, φίλου, συνεργάτη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αλέκο θα ‘σαι πάντα μαζί μας. Στο μυαλό και την καρδιά μας.

ΥΓ. Εζησε με μεγαλείο ψυχής, έτσι έφυγε κιόλας. Η οικογένειά του υλοποίησε την επιθυμία του να δοθούν τα όργανά του σε συνανθρώπους που χρήζουν μεταμοσχεύσεων. Υπήρξε πραγματικά ξεχωριστός…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.