Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό δύο αλλοδαπών δραστών, οι οποίοι τα ξημερώματα της Κυριακής λήστεψαν 77χρονη γυναίκα στα Κ. Λεχώνια.
Οι ληστές των οποίων τα πρόσωπα ήταν ακάλυπτα, μπήκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι της γυναίκας και αφού αρχικά την ακινητοποίησαν, έκλεψαν από το σπίτι μικρό χρηματικό ποσό περίπου 50 € και κοσμήματα.
Φεύγοντας οι δύο ληστές, οι οποίοι δεν μιλούσαν ελληνικά μεταξύ τους, έδεσαν τα χέρια της ηλικιωμένης και τράπηκαν σε φυγή.
Η γυναίκα, κατάφερε να λυθεί μόνη της και αμέσως ειδοποίησε τον γείτονά της, ο οποίος ειδοποίησε με τη σειρά του την Αστυνομία.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Μηλεών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.






























