Τη Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζει ο Στ. Φούσκης στην Περιφέρεια και στον Δήμο Βόλου

Δήλωση στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου έκανε ο τέως δήμαρχος Ν. Ιωνίας Στέφανος Φούσκης.
Όπως αναφέρει, οι εκλογές της επόμενης Κυριακής 8/10 για Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για το λαό του Βόλου, της Νέας Ιωνίας, της Θεσσαλίας γενικότερα, να τιμωρήσει τους υπεύθυνους που μαυρίζουν τις ζωές μας. Όλους αυτούς, τα αστικά πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν διαχρονικά αυτό τον τόπο και τους υποψήφιους τους σε Δήμους και Περιφέρειες, που άφησαν τα σπίτια μας και τις περιουσίες μας ανοχύρωτες μπροστά στις φυσικές καταστροφές, γιατί βλέπουν τα λαϊκά δικαιώματα ως κόστος.

Για να ξεπλύνουν τις ευθύνες τους όλοι αυτοί εμφανίζονται σήμερα με την μάσκα του «ανεξάρτητου», είτε πρόκειται για τους τωρινούς Δημάρχους και Περιφερειάρχες, είτε για όσους επιζητούν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Το βράδυ της Κυριακής όλοι αυτοί θα τρέχουν να προσθέσουν στο χάρτη μπλε, πράσινα και ροζ σημαιάκια. Θα κάνουν πέρα την «ανεξαρτησία» και τα όμορφα λόγια για να συνεχίσουν το ίδιο χιλιοπαιγμένο αντεργατικό έργο σε βάρος μας, αναφέρει.

Σύμφωνα με τον κ. Φούσκη, η μόνη δύναμη που δεν κορόιδεψε ποτέ τον λαό, που ανέδειξε έγκαιρα και ολοκληρωμένα όλα τα προηγούμενα χρόνια τις τεράστιες ελλείψεις αντιπλημμυρικών και αντιπυρικών έργων, που συγκρούστηκε με τις επιλογές των Δημοτικών και Περιφερειακών αρχών ενάντια στα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα και με την ψευτο-αντιπολίτευση των εκλεγμένων των άλλων παρατάξεων είναι η «Λαϊκή Συσπείρωση». Όσο πιο πολλά ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο πέσουν στην κάλπη, όσο πιο πολλοί αγωνιστές της «Λαϊκής Συσπείρωσης» εκλεγούν στα Δημοτικά και Περιφερειακά συμβούλια, τόσο πιο ισχυρό αποκούμπι θα έχει ο λαός την επόμενη μέρα.

«Με την πείρα ενός ανθρώπου που για χρόνια βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της πάλης στα δημοτικά ζητήματα, σας καλώ να κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα την επόμενη Κυριακή. Να μετατρέψετε την στεναχώρια σας και την οργή σας σε απόφαση αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Ανεξάρτητα από τις οποίες επιμέρους διαφωνίες σας, να στηρίξετε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» τόσο στον Δήμο Βόλου, όσο και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Γιατί μόνο ο λαός με τους αγώνες του μπορεί να σώσει τον λαό και η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι σάρκα από τη σάρκα του λαού μας», καταλήγει ο τέως δήμαρχος Ν. Ιωνίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.