Την έβγαλαν «καθαρή» οι δύο ρομά που έκλεψαν σίδερα και τράκαραν αυτοκίνητο του παθόντα

Στη Νέα Αγχίαλο, καθώς αποζημίωσαν τον 52χρονο ιδιοκτήτη που τους κυνήγησε

«Καθαρή» την έβγαλαν δύο ρομά (ανεψιός και θείος) που κατηγορούνταν για κλοπή κατά συναυτουργία και πρόκληση φθορών στο αυτοκίνητο ιδιοκτήτη αποθήκης. Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ο μάρτυρας κατέθεσε ότι αποζημιώθηκε πλήρως και για τις φθορές στο όχημα του και δεν έχει καμία απαίτηση.
Στην ακροαματική διαδικασία στο Αυτόφωρο Μονομελές, οι δύο κατηγορούμενοι, υποστήριξαν ότι ήθελαν να πάρουν ξύλα, είδαν τα σίδερα και τα έκλεψαν, χωρίς να γνωρίζουν ότι ανήκουν σε κάποιο άτομο και ζήτησαν συγνώμη από τον ιδιοκτήτη για τις ζημιές που προκάλεσαν.
Ο 52χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης και του αυτοκινήτου, κατέθεσε ότι υπηρετούσε επί 20 χρόνια στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ για την άμεση κινητοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών, είπε ότι αποζημιώθηκε και δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη, σεβόμενος την κατάσταση της συζύγου του ενός εκ των κατηγορουμένων που είναι εγκυμονούσα.
Οι δύο ρομά ηλικίας 23 και 47 χρονών, συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, καθώς πήγαν με φορτηγό ιδιοκτησίας του πρώτου, έκλεψαν σίδερα και μεταλλικά αντικείμενα ιδιοκτησίας ενός 52χρονου.
Όταν οι δράστες έγιναν αντιληπτοί, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν συγκρούστηκαν με το αυτοκίνητο του 52χρονου, που τους κυνήγησε με το όχημά του, προκαλώντας φθορές στο μπροστινό μέρος του κινητήρα. Η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται σε 2000 € περίπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.