Το ευχαριστώ Παπαπέτρου στους Βολιώτες -«Kάναμε μια σπουδαία εκκίνηση»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Νίκος Παπαπέτρος εκφράζει τις ευχαριστίες του στις εκατοντάδες Βολιωτών που βρέθηκαν στο ErgonShowground, στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Βόλου. Επιπλέον, ευχαριστεί τους αιρετούς βουλευτές, τους δημοτικούς συμβούλους, τους πρώην δημάρχους, τους εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, τα μέλη των δημοτικών κινήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, ενώ ζήτησε την κατανόηση για τα όποια προβλήματα τεχνικής φύσης παρουσιάστηκαν λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μη αναφορά στο δελτίο τύπου που αφορούσε την εκδήλωση, στη δημοτική σύμβουλο Βόλου, Αφροδίτη Γαντζού, στην επίσης δημοτική σύμβουλο Βόλου Διαλεχτή Τσιτούμη, στον υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπάμπη Αραμπατζή και στον πρώην Δήμαρχο Αγριάς, Στράτο Σωτηρόπουλο, λόγω των εκατοντάδων πολιτών που κατέκλυσαν την αίθουσα.

 

Σε σύντομη δήλωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Νίκος Παπαπέτρος τονίζει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όσους και όσες βρεθήκατε δίπλα μου στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς μου για τον Δήμο Βόλου. Η ογκώδης παρουσία σας ξεπέρασε και τις οργανωτικές μας δυνατότητες. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τις πρώτες προγραμματικές θέσεις της παράταξής μας μαζί σας. Χθες κάναμε μια σπουδαία εκκίνηση, απομένει πολλή δουλειά για να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό. Δουλειά που βασίζεται στην ειλικρίνεια, τις ευκρινείς θέσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης και σε ένα στιβαρό στρατηγικό σχέδιο που θα διαβουλευτούμε με τους πολίτες του Βόλου».

 

Σύντομα η δημοτική κίνηση «Συμμαχία για τον Βόλο» θα γνωστοποιήσει τις επόμενες δημόσιες εκδηλώσεις της.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.