Το instagramable Christmas Park παρουσιάζει ο Δήμος Βόλου

Στο πάρκο της παραλίας, από 28 Νοεμβρίου

«Το πρώτο social media Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην Ελλάδα είναι το γιορτινό Θεματικό Πάρκο του Δήμου Βόλου για το 2023, στη μαγευτική περιοχή του πάρκου της παραλίας της πόλης! Tο πρώτο instagramable Christmas Park στον κόσμο!», όπως επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο Δ. Βόλου.
Όπως τονίζεται, «στην εποχή όπου οι εικόνες και οι φωτογραφίες ταξιδεύουν αστραπιαία μέσα από το διαδίκτυο, τα κινητά τηλέφωνα με τη φωτογραφική χρήση τους, γίνονται «εργαλεία πρώτης ανάγκης».
Η σχεδόν ενστικτώδης κίνησή μας να φωτογραφίζουμε όλοι, κάθε στιγμή, κάθε όμορφη, ξεχωριστή, πρωτότυπη ή διαφορετική εικόνα, δημιούργησε και νέες συνθήκες στον τομέα της οικογενειακής ψυχαγωγίας. Τα selfie museum αποτελούν πλέον στο εξωτερικό τη νέα απόλυτη σύγχρονη τάση για παιδιά, νέους και ενήλικες επισκέπτες θεματικών χώρων.
Ο Δήμος Βόλου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρωτοπορεί και παρουσιάζει το πρώτο instagramable στον κόσμο Christmas Park. Απίθανες ιδέες βασισμένες στα μοναδικά θέματα των Χριστουγέννων και της σοκολάτας δημιουργούν την πιο «ινταγκραμική αυλή» σε θεματικό πάρκο στην Ελλάδα. Υπερμεγέθη πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα εκθέματα θα προκαλέσουν θετική αίσθηση και διάθεση για χιλιάδες φωτογραφίες.
Σχεδόν το σύνολο των εκθεμάτων από τον σχεδιασμό τους, θα είναι πολύ παραπάνω από απλά φωτογραφικά σημεία. Θα προσφέρονται για αλληλεπίδραση, με χιουμοριστική διάθεση θα προκαλούν γέλιο και «ανάγκη» για κοινοποίηση της εικόνας μέσα από τα social media.
Η βασική ιδέα περιλαμβάνει την κατασκευή έξυπνων, Χριστουγεννιάτικων και πρωτότυπων τρισδιάστατων κατασκευών που το χαρακτηριστικό τους είναι το τεράστιο μέγεθος και το γεγονός ότι προβλέπεται από τον σχεδιασμό τους, το σημείο που θα φωτογραφηθούν οι επισκέπτες.
Η χρονική περίοδος εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας δίνει ίσως και το θέμα του Selfie Park. Απίθανες ιδέες βασισμένες στα θέματα των εορτών, σε σοκολάτες, γλυκά και των Χριστουγεννιάτικων ηρώων. Υπερμεγέθη πολύχρωμα εκθέματα θα προκαλέσουν θετική αίσθηση και διάθεση για χιλιάδες φωτογραφίες.
Σχεδόν το σύνολο των εκθεμάτων από τον σχεδιασμό τους, θα είναι πολύ παραπάνω από απλά φωτογραφικά σημεία. Θα προσφέρονται για αλληλεπίδραση, με χιουμοριστική διάθεση θα προκαλούν γέλιο και «ανάγκη» για κοινοποίηση της εικόνας μέσα από τα social media».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.