Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βασδέκειο, της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, ολοκλήρωσε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του.
Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου έγινε από τα παιδιά ο στολισμός του Κ.Δ.Α.Π. Καραμέλες και ζαχαρωτά φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, γέμισαν τους τοίχους και ένα μεγάλο δέντρο στολίστηκε με κόκκινες μπάλες και ζαχαρωτά. Τα παιδιά έγραψαν γράμματα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας τα πιο πιθανά, αλλά και τα πιο απίθανα δώρα. Οι επιμορφωτές τα ταχυδρόμησαν στα κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ και η ανυπομονησία για τις απαντήσεις του Άγιου Βασίλη είναι μεγάλη.
Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου τα παιδιά έφτιαξαν μπισκοτάκια και τρουφάκια και όλο το ΚΔΑΠ μύρισε Χριστούγεννα. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα οι μικροί ζαχαροπλάστες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην παρασκευή των γλυκών Η χαρά τους σε συνδυασμό με τη φαντασία τους έδωσαν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ήταν τα νοστιμότερα και τα ομορφότερα γλυκά που φάγαμε ποτέ, φτιαγμένα απ’ τα χεράκια των παιδιών.
Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα βασίστηκε στο χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Ο επισκέπτης των Χριστουγέννων» του Jan Brett. Έγινε αφήγηση του παραμυθιού με προβολή εικόνων, αλλά και εργαστήρια με αφορμή την ιστορία του παραμυθιού. Χιονονιφάδες, ζώα του δάσους και ξωτικά γέμισαν τους χώρους του ΚΔΑΠ και ολοκλήρωσαν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών ομόρφυναν τη γιορτή μας, που έκλεισε με ευχές για καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
To Κ.Δ.Α.Π. Βασδέκειο «μύρισε» Χριστούγεννα
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































