Tο κατάστημα λευκών ειδών HOUSE υποδέχεται την άνοιξη με υπέροχα λευκά είδη

Στην Ελ. Βενιζέλου 13Α με Ερμού στον Βόλο

Στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να λουζόμαστε τους περισσότερους μήνες του χρόνου με το ελληνικό φως, κι αυτό κάνει τους χώρους μας ακόμα πιο μοναδικούς, πιο ιδιαίτερους, πιο ανθρώπινους. Το διάσπαρτο μπλε που συνδέει τον ουρανό με τη θάλασσα συνδυαστικά με το άπλετο φως του ηλίου δίνουν προβάδισμα στους προσωπικούς μας χώρους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσουμε αυτές τις πινελιές.

Εσείς ανοίξτε τις κουρτίνες να μπει το ελληνικό φως κι εμείς έχουμε φροντίσει για τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Στο ανανεωμένο κατάστημα HOUSE μπορείτε να βρείτε όλη την ανοιξιάτικη collection της Nef Nef Homeware, με μια τεράστια ποικιλία σε λευκά είδη, όπως βαμβακερές πικέ κουβέρτες για απαλή αίσθηση, ριχτάρια σε παστέλ αποχρώσεις, ανάλαφρα και κομψά κουβερλί, δροσερά σεντόνια, πετσέτες μπάνιου.

“Στην Ελ. Βενιζέλου 13Α με Ερμού θα βρείτε τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές κολεξιόν Nef Nef, Guy Laroche, Nautica, Disney, Marvel, Playmobil κ.α.”

 

Επίσης, αίσθηση κάνουν οι πετσέτες θαλάσσης της beach collection από τις εταιρείες Nautica & Nef Nef, που έχει έναν αέρα ανανέωσης, πιο έντονο από άλλη φορά. Εμπνευσμένη από το μπλε της θάλασσας και τη ναυτική ρίγα, αλλά και με επιρροές από τη δεκαετία των 70s, τότε που άνθισε το boho chic και το ανέμελο στυλ έγινε συνώνυμο της ελευθερίας. Αυτή η συλλογή σίγουρα φωνάζει καλοκαίρι.

Στο κατάστημα HOUSE θα βρείτε ευφάνταστες παιδικές πετσέτες θαλάσσης στα πιο όμορφα και ζωηρά χρώματα και σχέδια, από τις Disney, Marvel, Playmobil για τους μικρούς μας φίλους!

HOUSE
Ελ. Βενιζέλου 13Α με Ερμού
Τηλ.: 24210 36653
fb House Λευκά Είδη
insta housestore.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.