Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ για τη συγκέντρωση στα Δικαστήρια

Κάλεσμα να παρθεί πίσω η συνδικαλιστική απόλυση της Χρυσούλας Τασολάμπρου από τη ΒΕΜΕΚΕΠ ζητά το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ, που ζητά από τους εργαζόμενους στο Δήμο να συμμετάσχουν στην Παμβολιώτιση στάση εργασίας και στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τις 10 αύριο το πρωί έξω από τα Δικαστήρια.
Το Συνδικάτο δηλώσει είναι αλληλέγγυο στο πλευρό της συνδικαλίστριας Χρυσούλας Τασολάμπρου η οποία είναι ταμίας της Διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου και αντιπρόσωπος του Επιχειρησιακού Σωματείου της ΒΕΜΕΚΕΠ σε Ε.Κ.Β. και Π.Ο.Ε.Μ. και η οποία απολύθηκε από την εταιρεία ΒΕΜΕΚΕΠ λόγω της συνδικαλιστικής της δράσης.

Καλεί τους εργαζόμενους αύριο Παρασκευή ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης στο δικαστήριο του Βόλου, να δώσουν αγωνιστικό παρόν, διεκδικώντας άμεση επαναπρόσληψή της και να συμμετάσχουν στην 4ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε ομόφωνα το Εργατικό Κέντρο Βόλου και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με το Συνδικάτο ΟΤΑ για το δικαίωμα στη δουλειά, καθώς επίσης και το δικαίωμα της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης, προστασίας και διεκδίκησης μιας ζωής με αξιοπρέπεια, που είναι αδιαπραγμάτευτα, όλοι οι εργαζόμενοι, στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα μια γροθιά, να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στην εργοδοσία, να βάλουμε εμπόδια στις αντεργατικές μεθοδεύσεις της, που σφαγιάζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.