Τον Μάιο η 2η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση Βόλου

Η 2η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση Βόλου “Κενταύρων Διαδρομές” θα γίνει στις 13-14 Μαΐου με τη διοργάνωση του Ιππικού Συλλόγου Βόλου “Κένταυροι”.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το κόστος ανά συμμετοχή στην εκδήλωση είναι 5 ευρώ. Οι συμμετέχοντες απαραιτήτως πρέπει να εγγραφούν ώστε να παραλάβουν τα αναμνηστικά τους από την γραμματεία.

Οι ώρες έναρξης και λήξης της πορείας το Σάββατο 13 Μαίου 2017 θα είναι απολύτως αυστηρές για την ομαλή διεξαγωγή της πορείας. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες αμαξάδες και ιππείς στην πορεία στο κέντρο του Βόλου, να είναι ευπρεπώς ενδεδυμένοι και τα άλογα τους καλλωπισμένα. Οι άμαξες που θα λάβουν μέρος στην πορεία αυτή, θα πρέπει να διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας για την περιοχή του Βόλου, ασφάλεια ζωήλατου οχήματος και οι αμαξάδες δίπλωμα ηνιοχείας.

ippiki synantisi 2
Την παρέλαση στην παραλία θα παρουσιάσει μπροστά στην πύλη του λιμανιού η πρόεδρος του Ιππικού Συλλόγου “Κένταυροι” Ανδραβίδας, κ. Αλεξάνδρα Αλτούνη.

Επίσης ο Σύλλογος Αργιθεατών Ν. Μαγνησίας θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς πριν την ροή των αλόγων και θα προσφέρει γλυκίσματα στους συμμετέχοντες στην παρέλαση. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν στη διάθεση σας ο κτηνίατρος Κωνσταντίνος Παγουρτζής τηλ. 6977852380 και ο πεταλωτής Τάσος Σκύλλας τηλ. 6977982762.

Οι τροφές των αλόγων θα διατίθενται δωρεάν από τον Σύλλογο μας και τις παραλαμβάνετε με την εγγραφή σας στην Γραμματεία.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ανδρέα Καϊόπουλο στο 6977895959».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.