Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο γιόρτασε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

110
Shares

Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο γιόρτασε σήμερα η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.
Στο πλαίσιο της εορτής έγινε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου Βόλου, ακολούθησε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και αιμοδοσία από τις 11.30 το πρωί ως το μεσημέρι στο αστυνομικό μέγαρο.

Στην ομιλία του ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Μιλτιάδης Αλεξάκης τόνισε ότι η 20η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία ως η «Ημέρα της Αστυνομίας».
«Οι γυναίκες & οι άνδρες Αστυνομικοί, αντλούμε δύναμη από το παράδειγμα του Αγίου μας, αγωνιζόμενοι καθημερινά για την ευνομία, την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών στην πόλη μας και στο νομό μας.
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου, πραγματοποιείται όπως κάθε χρόνο, εθελοντική αιμοδοσία του Αστυνομικού & Πολιτικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σώματος», τόνισε.

Τέλος, ο αστυνομικός διευθυντής ευχήθηκε χρόνια πολλά στους αστυνομικούς και στο πολιτικό προσωπικό και στις οικογένειές τους, με υγεία και ευημερία.