Τοπικές εταιρείες τείνουν χείρα βοηθείας στο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Δημητριάδος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σημαντική υλική βοήθεια, διαφόρων προϊόντων, απέστειλαν έπειτα από αίτημα του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου, εταιρείες που έχουν έδρα τον Βόλο, για την ενίσχυση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου και ειδικότερα για την κάλυψη των εκδηλώσεων, που αφορούν τις νέες οικογένειες, οι οποίες φιλοξενούνται στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσάτικα.
Σε ευχαριστήρια επιστολή προς τις εταιρίες και τους υπευθύνους αυτών, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Επιθυμώ να Σάς εκφράσω τις ολόψυχες ευχαριστίες μου για την προσφορά τροφίμων, για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου, ειδικότερα δε για τον Τομέα των νέων οικογενειών, ο οποίος περνάει μία κρίση στην σημερινή εποχή…»
Οι εταιρίες που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της Ιεράς Μητροπόλεως είναι οι εξής, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση: Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Βιομηχανία Μπισκότων & Ειδών Διατροφής, ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗΣ Ι. Α. ΙΚΕ Κάβα Ποτών, Οικογένεια Στεργίου, Γλόμπος Οινοποιητική, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε, Καρακατσάνης Α.Ε. – Food Service, ΜΑΝΤΖΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ- Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε.
Η υλική βοήθεια θα χρησιμοποιηθεί, τις επόμενες ημέρες, στις επόμενες συναντήσεις της Τοπικής Εκκλησίας με τους νέους γονείς, όπως την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στην εκδήλωση, όπου θα μιλήσει ο π. Αντώνιος Καλλιγέρης με θέμα : «Σκοτώνει ο Γάμος την ελευθερία;»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.