Τρία τροχαία ατυχήματα με δύο τραυματισμούς γυναικών οδηγών έγιναν σήμερα το πρωί στον Βόλο.
Το πρώτο έγινε λίγο πριν τις 7 το πρωί στην οδό 2ας Νοεμβρίου, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε μια κοπέλα, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.
Στις 07.55 στην οδό Δημητριάδος – Κοραή το δίκυκλο που οδηγούσε μια 40χρονη αλλοδαπή γυναίκα συγκρούστηκε με ταξί, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι, ενώ δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.
Η οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, χωρίς η κατάστασή της να εμπνέει ανησυχία.
Τέλος, στις 9 το πρωί, στην οδό Λαρίσης και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λάρισα, συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα που είχαν την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.































