Τρία περιοδικά, 300 σελίδες γεμάτες Χριστούγεννα – Μη χάσετε το Σάββατο την εφημερίδα «Μαγνησία» (βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δωρεάν τρία μοναδικά περιοδικά

Μη χάσετε το ερχόμενο Σάββατο 20 Δεκεμβρίου την εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ, που κυκλοφορεί μαζί με τρία περιοδικά και 300 συνολικά σελίδες!

Ακόμη, τι δώρα να διαλέξετε για τους αγαπημένους σας, τι χρώματα και ρούχα, θα φορεθούν το χειμώνα, ποια χωριά να επισκεφθείτε και τι να κάνετε στο γιορτινό μας Πήλιο!

ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΟΡΤΩΝ ένα ξεχωριστό ειδικό ένθετο, για να κάνετε γιορτές, με έθιμα και παραδόσεις μιας… άλλης εποχής, αλλά και με συνταγές για αλμυρές και γλυκές εορταστικές γεύσεις που … θα σας μαγέψουν!

«Ταξιδεύουμε» νοερά στη Μαγνησία, την υπόλοιπη Ελλάδα, τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, με τη βοήθεια της Ένωσης Ποντίων, της Κρητικής Αδελφότητας, της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών «ΙΩΝΕΣ», του Συλλόγου Θρακών, του Συλλόγου Σοφαδιτών, του Πολιτιστικού –Εξωραϊστικού Συλλόγου Τρικερίου και του Συλλόγου Ζαγοριανών Βόλου.

Ακόμη, το πολυσέλιδο περιοδικό πολιτισμού Volos Out,  βάζει στο επίκεντρο τον Μάνο Χατζιδάκι για τα 100 χρόνια απ΄τη γέννησή του, αλλά και το «Έτος Χατζιδάκι 2026».

Διαβάστε αποκλειστικά, πρωτότυπη επιστολή του μεγάλου συνθέτη, απ΄την Πρωτοχρονιά του 1971, προς τον φίλο και επί χρόνια συνεργάτη του, Δημήτρη Βερνίκο που μιλά στο Volos City και εξομολογείται …

Αποκλειστικές συνεντεύξεις: Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Λάλος μιλά για τη σχέση του με τον Βόλο, τη πορεία του στο θέατρο και … αποκαλύπτει…! Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει τους …φίλους των 30 χρόνων της καριέρας του, η Ευρυδίκη, προχωρά σε μια βαθιά εξομολόγηση για τον πατέρα της και τη μουσική της πορεία, η Ελένη Δήμου, δημοσιοποιεί …το παράπονό της, αλλά και τα νέα της τραγούδια, ο μουσικός Άκης Αμπράζης, μιλά για τη νέα μπάντα στην οποία συμμετέχει, αλλά και για τον επί χρόνια συνοδοιπόρο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ενώ η Τασούλα Τσιλιμένη αναφέρεται στα μαγικά… Χριστούγεννα των παιδιών!

Ακόμη, αφιερώματα στο βιβλίο, τη μουσική, τις θεατρικές παραστάσεις αλλά και τα… παρα… πολιτιστικά για να μαθαίνετε πρώτοι, μοναδικά «μυστικά» που μας εμπιστεύονται άνθρωποι του πολιτισμού!

Μη χάσετε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου την εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ με τρία περιοδικά και 300 συνολικά σελίδες!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.