Τρεις καταδικάστηκαν γιατί οδηγούσαν μεθυσμένοι

Τρεις καταδικάστηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε ποινές φυλάκισης χρηματικές ποινές 1200 € και αφαίρεση αδειών κυκλοφορίας και πινακίδων. Συγκεκριμένα σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ένας 46χρονος στο Βόλο, ο οποίος σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 2016, διαπιστώθηκε πως ήταν μεθυσμένος, ενώ τιμωρήθηκε και με χρηματική ποινή 1.200€ και αφαίρεση αδείας κυκλοφορίας και πινακίδων του οχήματος για έξι μήνες.
Στις 20 Δεκεμβρίου του 2016 και πάλι στο Βόλο 49χρονος διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση, 1.200 € χρηματική ποινή και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για έξι μήνες. Επίσης φέρεται να προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, ενώ στο Δικαστήριο απολογούμενος ισχυρίστηκε πως κοιμόταν μέσα στο αμάξι του και τον ξύπνησαν οι τροχονόμοι.
Τέλος ποινή οκτώ μηνών επιβλήθηκε σε 50χρονο Βολιώτη που ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016 συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος. Εκτός από τα 1.200 € που καλείται να πληρώσει, χάνει για διάστημα έξι μηνών την άδεια κυκλοφορίας και τις πινακίδες του αυτοκινήτου του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.