Τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις αύριο στο Βόλο

Κατά των μνημονιακών πολιτικών.

Τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν αύριο Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο Βόλο, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά των μνημονιακών πολιτικών.
Η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας, από το Εργατικό Κέντρο Βόλου, την ΑΔΕΔΥ, πολιτικά κόμματα, φορείς και σωματεία εργαζομένων.
Την ίδια ώρα (10 π.μ.) θα γίνει ανεξάρτητη συγκέντρωση στο κεντρικών των ΕΛΤΑ (Δημητριάδος – Αγ. Νικολάου), από κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες.
Τέλος, στις 10.30 το πρωί έχει προγραμματιστεί να γίνει η συγκέντρωση Σωματείων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Μαγνησίας καλεί τα μέλη του να απεργήσουν και να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση της Πλατείας Ελευθερίας.
Κοινό κάλεσμα, με προσυγκέντρωση στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στις 9.30 π.μ. και παρουσία στη συγκέντρωση της Πλατείας Ελευθερίας στις 10, απευθύνουν η ΑΡΕΝ Βόλου, η Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία Μαγνησίας, η Εργατική Αυτονομία, η ΜΕΤΑ Μαγνησίας, η Λαϊκή Ενότητα και το ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Επίσης κάλεσμα για την ίδια συγκέντρωση απηύθυνε και το ΚΚΕ (μ-λ).
Κάλεσμα για την ανεξάρτητη απεργιακή συγκέντρωση στα ΕΛΤΑ απευθύνουν ο Ταξικός Συντονισμός Ανατροπής συνδικαλιστικών κινήσεων, οργανώσεων, συλλογικοτήτων, ανέργων και η Attack στην ανεργία και την ανασφάλεια Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.