Τροχαίο ατύχημα με σοβαρά τραυματία διανομέα φαγητού

Νεαρός 20-25 χρονών νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 σήμερα το απόγευμα επί των οδών Μαγνήτων – Κ. Καρτάλη στο Βόλο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού σκούτερ μεγάλου κυβισμού, 20 -25 χρονών που εργάζεται ως διανομέας φαγητού, καθώς στο πίσω μέρος του δικύκλου υπήρχε κουτί διανομής γνωστής εταιρίας.

Σύμφωνα με άτομα που βρισκόταν μπροστά στο ατύχημα, δίκυκλο που οδηγούσε ο νεαρός και ανέβαινε την οδό Κ. Καρτάλη, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο (VW Passat), που προσπέρασε το δίκυκλο και προσπάθησε να στρίψει στην οδό Μαγνήτων. Ο δικυκλιστής συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο έπεσε στο οδόστρωμα, σύρθηκε και κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο νεαρός φορούσε προστατευτικό κράνος, αλλά είναι άγνωστο αν του έφυγε από το κεφάλι με τη σύγκρουση ή αν το αφαίρεσαν στη συνέχεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ στην άσφαλτο υπήρχε αρκετή ποσότητα αίματος του νεαρού.

Στο σημείο πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση από χτύπημα στο κεφάλι, διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Βόλου.


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.