Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στον περιφερειακό (φωτογραφίες)

Στο ύψος της εξόδου του Πανθεσσαλικού

Τροχαίο σημειώθηκε στις 11.50 σήμερα το πρωί, στον περιφερειακό στο ύψος του κόμβου του Πανθεσσαλικού. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερα άτομα, ανάμεσα στα οποία ένα παιδί, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα για παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μπλε Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας toyota που οδηγούσε άνδρας και στο οποίο επέβαιναν άλλες δύο γυναίκες, κινούνταν στον περιφερειακό και βγήκε στην έξοδο του Πανθεσσαλικού.

Από τον δρόμο πάνω από τον περιφερειακό, κατέβαινε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Skoda με κατεύθυνση προς Πανθεσσαλικό, το οποίο οδηγούσε άνδρας και είχε επιβάτη ένα παιδί.
Αποτέλεσμα ήταν τα δύο οχήματα να συγκρουστούν και να καταλήξουν σε λόφο από χώμα στο δεξί ρεύμα του δρόμου.

Στο σημείο πήγαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν το παιδάκι από το όχημα. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο Νοσοκομείο το παιδάκι τον οδηγό του έτερου οχήματος και τις δύο γυναίκες που επέβαιναν σε αυτό για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Βόλου. Στο χώρο βρέθηκε και το μέλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλης Ηλιόπουλος (οι δυο τελευταίες, φωτογραφίες της ΛΕΔ Μαγνησίας).


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.