Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για εγκατάλειψη τριών τραυματιών στον Βόλο

Προκάλεσε σωματικές βλάβες, τους εγκατέλειψε και δεν είχε δίπλωμα

Σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 51χρονο από τη Βουλγαρία που κατηγορούνταν για πρόκληση σωματικών βλαβών σε τροχαίο, εγκατάλειψη και οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Ο κατηγορούμενος, στις 12 Ιουλίου 2014, στη Ν. Ιωνία, σε ηλικία 47 ετών, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με μια γυναίκα, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, καθώς συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, όπου επίσης επέβαιναν δύο επιβάτες, που τραυματίστηκαν.

Ο ίδιος, αντί να σταματήσει και να καλέσει βοήθεια, έβαλε όπισθεν, εγκαταλείποντας το σημείο του ατυχήματος, αλλά για κακή του τύχη τον είδε ένας γείτονας, που άκουσε το θόρυβο της σύγκρουσης και βγήκε να δει τι συμβαίνει.

Ο δράστης συνελήφθη αργότερα και αποδείχτηκε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα τότε, ενώ οι δύο επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου κατέληξαν στο Νοσοκομείο, με κακώσεις στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος. Ο κατηγορούμενος βρέθηκε στο Δικαστήριο, αλλά όχι και οι παθόντες και άκουσε την ποινή που του επιβλήθηκε, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε ότι όρος ώστε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα (να μην πάει στη φυλακή), είναι να του αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης για ένα έτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.