Βάσεις: Δύο πρωτιές αριστούχων της Μαγνησίας στις σχολές Πανεπιστημίων

Εισάγονται στις σχολές πρώτης επιλογής όσοι έγραψαν πάνω από 19000 μόρια

Στις σχολές πρώτης επιλογής τους των Πανεπιστημίων της χώρας εισάγονται οι αριστούχοι της Μαγνησίας, που έγραψαν πάνω από 19000 μόρια και μάλιστα δύο απ’ αυτούς εισάγονται πρώτοι στις σχολές που επέλεξαν για να σπουδάσουν. Ο Ευστάθιος Ηλιάκης από τον Αλμυρό εισάγεται πρώτος στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ Αθήνας, ενώ ο Νικόλαος Παπαγιάννης του Μουσικού Σχολείου εισάγεται πρώτος στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Π.Θ. στο Βόλο.

Πρώτος των πρώτων στη Μαγνησία ο Στάθης Ηλιάκης του ΓΕΛ Αλμυρού με 19540 μόρια

Ο πρώτος των πρώτων Ευστάθιος Ηλιάκης του ΓΕΛ Αλμυρού, με 19540 μόρια, εισάγεται πρώτος στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, που ήταν η πρώτη του επιλογή. Ο ίδιος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και στα επόμενα χρόνια των σπουδών του.

Ο Γεώργιος Παπαδούλης του Μουσικού Σχολείου που πέτυχε 19449 μόρια

Ο Γιώργος Παπαδούλης, του Μουσικού Σχολείου, με 19449 μόρια, εισάγεται στην Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ Αθήνας, πρώτη του επιλογή. Ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που κατάφερε να εισαχθεί στη σχολή επιλογής του και τόνισε ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και στη διάρκεια των σπουδών του.


Ο Νίκος Παπαγιάννης, του Μουσικού Σχολείου, που συγκέντρωσε 19228 μόρια, εισήχθη πρώτος στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, σχολή που ήταν η πρώτη του επιλογή.
Ο ίδιος είπε ότι αν και στην αρχή δεν ήταν σίγουρος τα κολακευτικά σχόλια φοιτητών για τη σχολή του Βόλου τον οδήγησαν στην απόφαση να τη δηλώσει ως πρώτη επιλογή, είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που πέρασε πρώτος, καθώς δικαιώθηκε η προετοιμασία του έκανε για τις Πανελλαδικές και υπάρχει προσμονή για το τι περιμένει από τη Σχολή του.

Ο Αναστάσιος Πλίτσης του 4ου ΓΕΛ Βόλου, που συγκέντρωσε 19222 μόρια εισάγεται στη σχολή Χημικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η σχολή ήταν πρώτη επιλογή για την ίδιο που δήλωσε χαρούμενος με το αποτέλεσμα και τόνισε ότι οι κόποι του ανταμείφθηκαν.

Στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, που ήταν η πρώτη του επιλογή, εισάγεται ο απόφοιτος του 7ου ΓΕΛ Βόλου Αθανάσιος Μαλαχιάς, που συγκέντρωσε 19022 μόρια. Όπως είπε, ήταν η πρώτη του επιλογή και θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος τις σπουδές του τα επόμενα χρόνια.

Δικαιωμένος με την επιλογή του να επιλέξει τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ δήλωσε ο απόφοιτος του 7ου ΓΕΛ Βόλου Γιώργος Μίλης, που συγκέντρωσε 19043 μόρια. Ο ίδιος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα διακριθεί και στις φοιτητικές του υποχρεώσεις.

Η Ερασμία Αγγέλη του 1ου ΓΕΛ Βόλου που κατέφερε να βγάλει 19304 μόρια

Επίσης αρίστευσαν η Ερασμία Αγγέλη του 1ου ΓΕΛ Βόλου με 19304 μόρια, που είχε στόχο την εισαγωγής στην Ιατρική Σχολή και η Σοφία Τσιροπούλου του 5ου ΓΕΛ Βόλου με 19340 μόρια.


Τέλος, ο Σταύρος Δήμου, του 6ου Λυκείου Βόλου, που είναι και μέλος της Βουλής των Εφήβων 2017, πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.