Βολιώτικη ομάδα μακιγιέζ στα Καλλιστεία Star & Miss Ελλάς

Η ομάδα της Μάχης Τριαντάρη με τη Nature Fun & 4us Cosmetics

Βολιώτικο άρωμα είχαν τα φετινά καλλιστεία Star & Miss Ελλάς, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, στο θέατρο Alhambra. Η ομάδα της Βολιώτισσας Μάχης Τριαντάρη, make up artist με τη Nature Fun & 4us Cosmetics επιμελήθηκαν το μακιγιάζ της Μαρίας Κορινθίου, που ήταν η παρουσιάστρια της βραδιάς, των 12 πανέμορφων φιναλίστ, όπως και του μπαλέτου.
Η γνωστή makeup artist με άλλες τέσσερις μακιγιέζ μετέτρεψαν τα 12 πανέμορφα κορίτσια σε γοητευτικές γυναίκες χρησιμοποιώντας για το μακιγιάζ, προϊόντα της εταιρείας καλλυντικών Dido, η οποία εκπροσωπείται πανθεσσαλικά από τη Nature Fun & 4us Cosmetics. Παρούσα στα καλλιστεία ήταν και η ομάδα της Nature Fun & 4us Cosmetics με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Σακελλάρη, ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, που στέφθηκε Star Ελλάς, ήταν η 20χρονη Ραφαέλα Πλαστάρα με καταγωγή από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια, ενώ, παράλληλα, δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία.
Τα προϊόντα της Dido διατίθενται αποκλειστικά στο κατάστημα της Nature Fun & 4us Cosmetics στην οδό Κουμουνδούρου 12 στο κέντρο του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.