Βολιώτης καθηγητής κατέρρευσε την ώρα που περπατούσε!

Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός του 2ου ΕΠΑΛ Αντ. Ανδριανίδης

Σοκ στην κοινωνία των εκπαιδευτικών της Μαγνησίας προκάλεσε ο θάνατος του 52χρονου καθηγητή του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Αντώνη Ανδριανίδη.
Ο άτυχος καθηγητής, στις 10 χθες το βράδυ, ενώ έκανε βόλτα στην παραλία απέναντι από το Δημαρχείο του Βόλου, ξαφνικά κατέρρευσε στο οδόστρωμα.

Περαστικοί που αντιλήφθηκαν τι συνέβη ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο πήγε στο σημείο, αλλά οι διασώστες επιχείρησαν δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Αντώνης Ανδριανίδης ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας, με φοβερό ήθος, άριστα καταρτισμένος και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στους μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα καρδιολογικής φύσεως, ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο Τετάρτη, στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγ. Βασιλείου Βόλου.

Ο Σωκράτης Σαβελίδης

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο και αιφνίδιο χαμό του εκπαιδευτικού Αντώνη Ανδριανίδη. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που υπογράφει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Δρ Σωκράτης Σαβελίδης, «ο Αντώνης μας, όπως αποκαλούνταν συνήθως από τους συναδέλφους του, ο δάσκαλος Ανδριανίδης, όπως αποκαλούνταν από τους μαθητές του, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Η εκπαιδευτική κοινότητα στερείται ενός ταλαντούχου καθηγητή, ενός εξαίρετου επιστήμονα, ενός προικισμένου ηγέτη, ενός αδελφικού φίλου, ενός Ανθρώπου. Στερείται ενός εκπαιδευτικού ο οποίος τίμησε στο έπακρο το λειτούργημά του. Μόνη παρηγοριά για όλους μας είναι η θύμηση του χαμόγελου και η παρακαταθήκη του παραδείγματός του. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας εκφράζει στους οικείους του, στους συναδέλφους του, στους μαθητές του, θερμά συλλυπητήρια».

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ

Σε ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, αναφέρεται, «με βαθύτατη οδύνη πληροφορηθήκαµε την αδόκητη απώλεια του αγαπητού µας συναδέλφου Αντώνη Ανδριανίδη, ενός εξαίρετου συναδέλφου που µε το ήθος του, την ευσυνειδησία και τη συνέπειά του, τίµησε τον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης. Το σχολείο του, οι µαθητές του, όλοι εµείς οι συνάδελφοί του, θρηνούµε σήµερα τον δικό µας άνθρωπο, τον Αντώνη µας, που αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις σκέψεις και στις καρδιές µας…Καλό Παράδεισο Αντώνη. Θα µας λείψεις…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.