Βολιώτης πατέρας κατήγγειλε αρπαγή του 5χρονου γιου του από τη μητέρα – Όλο το χρονικό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Πιθανόν συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο

Την αρπαγή του ανήλικου γιού του ηλικίας 5 ετών, από τη μητέρα του, κατήγγειλε ένας Βολιώτης, υποστηρίζοντας ότι συντρέχουν λόγοι που πιθανόν θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του, που ζει στην Αθήνα και είχε δικαίωμα επικοινωνίας με το παιδί, δεν το επέστρεψε στις 10 Σεπτεμβρίου.
Για υπόθεση η πλευρά του πατέρα απευθύνθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που έκανε ενέργειες, προκειμένου να εκδοθεί amber alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η πλευρά του πατέρα υποστηρίζει ότι η γυναίκα κατέθεσε ψευδή μήνυση για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού και ασφαλιστικά μέτρα, ώστε ο πατέρας να πληρώνει διατροφή, τη στιγμή που του είχε δώσει την επιμέλεια η ίδια με δύο συμβολαιογραφικές πράξεις, τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο του 2025. Μάλιστα, η γυναίκα έπρεπε να δίνει διατροφή για τα έξοδα του παιδιού, κάτι που δεν έκανε.

 

Στο πλαίσιο του δικαιώματος επικοινωνίας η γυναίκα πήρε το παιδί μαζί στης στην Αθήνα, όπου ζει πλέον και ενώ είχε υποχρέωση να το επιστρέψει στον πατέρα στις 10 Σεπτεμβρίου δεν το έπραξε, παραβιάζοντας τους όρους δικαστικής απόφασης.
Παράλληλα, κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα από τον οποίο ζητά να πάρει την επιμέλεια του παιδιού και να της δίνει διατροφή, η συζήτηση της οποίας έχει προσδιοριστεί την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι το παιδί πηγαίνει σε Νηπιαγωγείο του Βόλου και από τις 10 του μήνα δεν πηγαίνει στο σχολείο.

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στις 10/09/2025 η μητέρα προέβη σε αρπαγή του ανήλικου Μπάρδα Σενκ (επ.) Ντόριαν Κρίστοφ Πωλ (ον.), 5 ετών, από την περιοχή της Αθήνας και έκτοτε αγνοούνται. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς πιθανόν συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Μπάρδας Σενκ (επ.) Ντόριαν Κρίστοφ Πωλ, 5 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά .Έχει ύψος 1 μ. και είναι 19 κιλά. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple
Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευση «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» email:[email protected]
Ντ. Στ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.