Κι ενώ οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση στην οδό Ιάσονος πραγματοποιούνταν βραδινές ώρες, που η κίνηση είναι μειωμένη, οι εργασίες για να διανοιχθούν τα φρεάτια, τα οποία περάστηκαν με άσφαλτο γίνονται μέρα μεσημέρι και μάλιστα με την κίνηση να είναι στο πικ της.
Στην είσοδο της οδού Ιάσονος σήμερα, συνεργεία ανοίγουν τα σημεία που βρίσκονται τα φρεάτια, με αποτέλεσμα, ιδίως όταν περνούν λεωφορεία, το σημείο να μπλοκάρει.
Πριν από λίγη ώρα δε, όπως ενημέρωσαν αναγνώστες το magnesianews.gr ένα λεωφορείο κόλλησε με αποτέλεσμα να προσέλθει η αστυνομία για να διευθετήσει την κίνηση.
Το μεσημέρι δε που η κίνηση θα εκτοξευθεί, οι οδηγοί θα πρέπει να επιδείξουν μεγάλη υπομονή ή να επιλέξουν έναν άλλο δρόμο για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.
Μάλιστα τα συνεργεία έχουν μαρκάρει στο οδόστρωμα και τα επόμενα σημεία, που θα πρέπει να ανοίξουν, με τις εργασίες τους να συνεχίζονται.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο





































