Βόλος: Ελεύθερος 46χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Μέχρι να γίνει η δίκη του

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του χθες στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας, ένας 46χρονος από τον Βόλο, που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή άσκησε η εισαγγελέας υπηρεσίας.
Ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι κατείχε την ποσότητα ηρωίνης περίπου 10 γρ. και τα ναρκωτικά χάπια και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη του.
Ο 46χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας κοντά στο σπίτι του στο Βόλο, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών από τον δράστη και απόκρυψή τους σε σπίτια του στο Βόλο και στον Πτελεό.
Κατά τον έλεγχο, ο δράστης προσπάθησε να τρέξει πεζός, ωστόσο ακινητοποιήθηκε, ενώ από την κατοχή του κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, σε μορφή σκόνης και βράχου, συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων.
Σε νομότυπες έρευνες που έγιναν στα δύο σπίτια του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, σε σκόνη, συνολικού βάρους 5,7 γραμμαρίων, 78 ναρκωτικά δισκία, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές, 4 μαχαίρια, τα 3 εκ των οποίων εντός θηκών, 1 πιστόλι με αμπούλα αερίου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 290 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.