Βόλος: Ελεύθερος με όρους 27χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Ισχυρίστηκε ότι αγόρασε τα ναρκωτικά για προσωπική του χρήση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του χθες στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας, ένας 27χρονος Βολιώτης, που κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι είναι επί χρόνια χρήστης και είχε αγοράσει τα ναρκωτικά για προσωπική του χρήση και αρνήθηκε την κατηγορία της διακίνησης.
Ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του και την χρηματική εγγύηση 500 €.
Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ενώ κινούταν με το αυτοκίνητό του στο ύψος της Αγριάς, του έγινε σήμα από τους αστυνομικούς να σταματήσει. Αυτός συμμορφώθηκε χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση και σε έρευνα που του έγινε, βρέθηκε πάνω του, αλλά και στο όχημα μικρή ποσότητα κοκαΐνης.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μαζί με τον νεαρό, πήγαν στο σπίτι του, και ο 27χρονος τους παρέδωσε τη συσκευασία με την κάνναβη βάρους μισού κιλού.
Στην κατοχή του βρέθηκαν 55 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 60,74 γραμμαρίων, μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 500 γραμμαρίων, μια ζυγαριά, ένα δενδρύλλιο κάνναβης 50 εκατοστών, ένα σημειωματάριο, το χρηματικό ποσό των 550 € και 1 κινητό τηλέφωνο, ενώ επιπλέον, κατασχέθηκε το επιβατικό αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.