Βόλος: Φυλάκιση σε 59χρονο για επικίνδυνη οδήγηση

Έκλεισε γερανός την Ιάσονος και πήγε με το δίκυκλο από Αργοναυτών

«Καμπάνα» περίμενε έναν 59χρονο Βολιώτη, για επικίνδυνη οδήγηση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, καθώς κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους.
Ο άνδρας κατηγορούνταν ότι στις 18 Ιουλίου 2019 οδηγούσε μοτοποδήλατο στην οδό Αργοναυτών (παραλία) και τον έγραψαν λιμενικοί, ενώ βρισκόταν στο ύψος της οδού Σπυρίδη, με κατεύθυνση προς την οδό Κοραή.
Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στην απολογία του ότι κινούνταν στην οδό Ιάσονος, όταν βρήκε μπροστά του έναν γερανό που έκλεινε τον δρόμο και δεν μπορούσε να περάσει.
Όπως είπε, με δεδομένο ότι είχε καύσωνα και θερμοκρασία 40 °C και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, δεν μπορούσε να περιμένει να φύγει ο γερανός και αναγκάστηκε να μπει στον πεζόδρομο της παραλίας. Επίσης είπε ότι σταμάτησε για λίγο και στο σημείο εκείνο τον εντόπισαν οι λιμενικοί.
Το κατηγορητήριο ανέφερε ότι ο 59χρονος είχε διανύσει απόσταση 10-20 μ. κοντά στα τραπεζοκαθίσματα καταστημάτων της παραλίας, το Δικαστήριο δεν πείστηκε από την κατάθεση του κατηγορούμενου και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.