Πρόχειρα με χαλίκι καλύφθηκε η λακκούβα που υπάρχει σχεδόν δύο χρόνια στο πεζοδρόμιο στην οδό Δημάρχου Γεωργιάδου 18.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι από κάτω υπάρχει αγωγός της ΔΕΥΑΜΒ και το χαλίκι ρίχτηκε προκειμένου να αποτραπεί η τακτική ορισμένων να πάνε εκεί τα κατοικίδιά τους για να αφοδεύουν, μπροστά σχεδόν από την είσοδο του συγκεκριμένου σπιτιού.

Υποστηρίζουν ότι έχουν ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια παρέμβαση στο σημείο και το πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει δυσκολεύοντας την καθημερινότητα του δημότη που διαμένει στην οικία.
Γι’ αυτό ζητούν κάποιο συνεργείο να προχωρήσει στην αποκατάσταση του πεζοδρομίου για να λυθεί το ζήτημα που τους ταλανίζει εδώ και αρκετό καιρό.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































