Ν. Ιωνία: Λήστεψε υπάλληλο fast food με την απειλή μαχαιριού

Ένας 35χρονος που εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί

Ένα άτομο που το βράδυ λήστεψε υπάλληλο fast food στη Ν. Ιωνία, με την απειλή μαχαιριού και έκλεψε από την ταμειακή μηχανή 310 €, συνέλαβαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σε κατάστημα στην πόλη του Βόλου.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ένα άτομο ηλικίας περίπου 35 χρόνων, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Ο δράστης χθες το βράδυ μπήκε σε φαστ φουντ και αφού απείλησε με μαχαίρι την υπάλληλο του καταστήματος, έκλεψε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 310 €.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην πόλη, όπου και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Ο ληστής είναι γνωστός στις αρχές και έχει συλληφθεί πολλές φορές για παρόμοια αδικήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι το ίδιο άτομο που στις 27 Μαρτίου είχε ληστέψει γυναίκα υπάλληλοι βενζινάδικου στην οδό Ιάσονος και είχε κλέψει 260 € από την ταμειακή μηχανή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.