Βόλος-Λονδίνο και τη νέα σεζόν

Σύμφωνα, προς το παρόν, με την επίσημη σελίδα της “EasyJet”

Την τιμητική του θα έχει και φέτος, όπως φαίνεται, το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου, εφόσον όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθούν και φέτος πτήσεις προς το εξωτερικό και μεταξύ άλλων και το Λονδίνο.

Παρότι ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο από την πλευρά των αρμοδίων του αεροδρομίου, η επίσημη σελίδα των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας “EasyJet” δίνει την επιλογή στους δυνάμει πελάτες του να πετάξουν από το αεροδρόμιο του Βόλου προς το Λονδίνο και πίσω. Συγκεκριμένα, μέσω της ιστοσελίδας, οι πτήσεις ξεκινούν από την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 και σταματούν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022, ενώ θα πραγματοποιούνται κάθε βδομάδα δύο δρομολόγια, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη σεζόν οι πτήσεις σταμάτησαν να διεξάγονται τον Σεπτέμβριο, ενώ στην επερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας στην επίσημη σελίδα του, τα δρομολόγια παρατείνονται μέχρι και τέλος Οκτωβρίου.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις και από την πλευρά του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου, που σύμφωνα με τον κ. Κώστα Ευσταθίου, Αερολιμενάρχη του αεροδρομίου, που είχε μιλήσει στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», θα γίνουν τον Φεβρουάριο, οπότε η εικόνα των πτήσεων θα γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.