Βόλος: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε γατάκι στον περιφερειακό

Η μικρή Sabi νοσηλεύεται με νευρολογική παράλυση των κάτω άκρων

Ακόμη ένα περιστατικό εγκατάλειψης τραυματισμένου ζώου συνέβη στον Βόλο. Το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου ένας οδηγός ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε ένα γατάκι μόλις 2-2,5 μηνών και μάλιστα δεν σταμάτησε καν να δει τι είχε γίνει ή να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Το γατάκι διακομίστηκε στην κτηνιατρική κλινική Volos Veterinary Specialists για τις πρώτες βοήθειες καθώς και για περαιτέρω διερεύνηση και αξιολόγηση της κατάστασης της.

Σύμφωνα με τη Φιλοζωική Ομάδα το μικρό γατάκι υποβλήθηκε σε γενικές εξετάσεις αίματος καθώς και σε ακτινολογικό έλεγχο, (δεδομένου ότι δεν μπορούσε να σταθεί στα πίσω πόδια) , όπου διαπιστώθηκε κάταγμα στην πύελο,  με νευρολογική παράλυση των πίσω άκρων. Οι φιλόζωοι που βρέθηκαν στο πλευρό της ονόμασαν την μικρή γατούλα Sabi, η οποία βρίσκεται σε νοσηλεία.

Μέσω των κοινωνικών δικτύων η Φιλοζωική ομάδα Βόλου ζητά την οικονομική στήριξη όσων μπορούν, προκειμένου να συμβάλει καθένας στην προσπάθεια διάσωσης της μικρής γατούλας. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία της κτηνιατρικής κλινικής, που βρίσκεται στη οδό  2ας Νοεμβρίου με Θουκιδίδου στον Βόλο ή με κατάθεση στην Alpha Bank στον λογαριασμό IBAN: GR 2001 4031 0031 0002 0020 48305 και δικαιούχο:  VOLOS VETERINARY SPECIALISTS A. E . με αιτιολογία για τη SABI.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.