Βόλος: Προφυλακίστηκε 28χρονος για διακίνηση κοκαΐνης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ένας 28χρονος, που κατηγορείται για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη πώληση, όπως αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία του χθες.
Ο νεαρός, αλβανικής καταγωγής και σεσημασμένος για διακίνηση κοκαΐνης, είχε συλληφθεί το απόγευμα της Δευτέρας από λιμενικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και στην κατοχή του βρέθηκαν 323 κοκαΐνης (55,8 γραμ. στο σπίτι του και 267,6 γραμ. θαμμένα στην περιοχή του Σωρού).
Ο κατηγορούμενος που βρισκόταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, για διακίνηση κοκαΐνης το Οκτώβριο του 2023, ισχυρίστηκε ότι είναι παλιός χρήστης ναρκωτικών η κοκαΐνη που βρέθηκε στην κατοχή του δεν ήταν δική του, αλλά την αποθήκευσε για να εξυπηρετήσει ον προμηθευτή του, τον οποίο δεν κατονόμασε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.