Βόλος: Σήμερα τα αποτελέσματα πέντε ύποπτων δειγμάτων

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα που έλαβε χθες το απόγευμα το Νοσοκομείο Βόλου και αφορούσε σε έναν 32χρονο Βολιώτη. Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα ακόμη πέντε δειγμάτων, που στάλθηκαν προς εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Μεταξύ των πέντε αυτών δειγμάτων, ένα αφορά σε ένα τετράχρονο παιδί, το οποίο νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Αχιλλοπούλειο, ένα σε έναν 45χρονο στρατιωτικό, ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και ένα δείγμα αφορά σε έναν 20χρονο, ο οποίος επανέλαβε το τεστ ανίχνευσης του ιού και βρίσκεται κι αυτός σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Πάντως και η χθεσινή ημέρα κλείνει θετικά για το Νοσοκομείο Βόλου, καθώς τα ύποπτα κρούσματα κινούνται σε χαμηλούς αριθμούς, ακόμη κι αν κάποιες ημέρες παρουσιάζουν μία μικρή αύξηση, ενώ τα αποτελέσματα που έχουν ληφθεί είναι αρνητικά.
Να σημειωθεί πως στη Μαγνησία υπάρχουν δυο επιβεβαιωμένα θετικά δείγματα, αυτό του 22χρονου Βολιώτη, που αναρρώνει στο σπίτι του και του 77χρονου Γερμανού, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, που είναι και το Νοσοκομείο αναφοράς του ιού στη Θεσσαλία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.