Βόλος: Σκύλος επιτέθηκε σε δύο πεζούς, στον σκύλο τους και ήταν αιτία μηνύσεων!

φωτο αρχείου
Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια σκύλου γιατί δεν τον είχε δεμένο

Ένας σκύλος ημίαιμος μεγάλου μεγέθους, η ιδιοκτήτρια του οποίου τον άφησε να βγει από το σπίτι χωρίς να τον έχει δεμένο, ήταν η αιτία σύλληψης τριών ατόμων και τραυματισμού του σκύλου δύο πεζών χθες το βράδυ στην περιοχή του πάρκου Ελικοδρομίου στη Νέα Ιωνία, ενώ οι δύο πλευρές προχώρησαν σε μηνύσεις.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά συνελήφθη μια 44χρονη, διότι ως ιδιοκτήτρια σκύλου δεν έλαβε ως όφειλε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην βγαίνει ελεύθερα ο σκύλος της από τον χώρο του σπιτιού της.

Το ζώο βγήκε από το σπίτι και επιτέθηκε σε διερχόμενους πεζούς (γιό και πατέρα) 38 και 73 χρονών και στον σκύλο ιδιοκτησίας του 38χρονου. Οι δύο άνδρες, στην προσπάθεια τους λόγω της επίθεσης του σκύλου, έπεσαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστούν ελαφριές σωματικές βλάβες, ενώ από την επίθεση του σκύλου, τραυματίστηκε (με δαγκωνιές) ο σκύλος του 38χρονου.

Στο σημείο κλήθηκε και πήγε η Αστυνομία, που συνέλαβε την ιδιοκτήτρια του σκύλου, ενώ στη συνέχεια τα θύματα της επίθεσης κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ η γυναίκα υπέβαλλε μήνυση σε βάρος τους εξύβριση» και ψευδή καταμήνυση.

Τέλος, στην 44χρονη επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παράλειψη αντιλυσσικού εμβολίου και μη ηλεκτρονικής καταγραφής του αναφερόμενου σκύλου της, συνολικού ποσού 600 €.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου, ενώ η 44χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.