Βόλος: Θέσεις εργασίας για όσους έχουν άριστη γνώση της γερμανικής γλώσσας

Προσφέρει εταιρεία που δημιουργεί παράρτημα στον Βόλο και λειτουργεί ήδη σε τρεις χώρες

Μια ειδική εκδήλωση της εταιρείας TIME FRAME Hellas ΕΠΕ θα γίνει στον Βόλο, την Τετάρτη 20 Ιουλίου στο Domotel Xenia Volos Resort, με ώρες συνάντησης μεταξύ 14:30μμ. και 16:30μμ. για ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν, γνωρίζοντας όμως άριστα, την γερμανική γλώσσα. Κατά την διάρκεια του event θα παρουσιαστεί η εταιρική ταυτότητα της Timeframe και θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τις καμπάνιες εξυπηρέτησης που θα υπάρχουν στο Standort Volos – Thessaly. Η timeframe ιδρύθηκε το 1997 ως εταιρεία λογισμικού και συστημάτων διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και ενημέρωσης και σήμερα εκπροσωπείται σε τρεις χώρες με 7 παραρτήματα.
Όπως αναφέρεται στην επιστολή αναζήτησης εργαζομένων, «επικοινωνία και εξυπηρέτηση πελατών στο υψηλότερο επίπεδο – αυτό είναι το σύνθημα της TIME FRAME HELLAS. Επαγγελματίες και άτομα που αλλάζουν καριέρα είναι ευπρόσδεκτοι στην ομάδα μας! Αναζητούμε επικοινωνιακούς υπαλλήλους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών, για εισερχόμενες κλήσεις – όχι πωλήσεις, (m/f/d) για την εξυπηρέτηση πελατών και την υποστήριξη του υποκαταστήματος μας στον Βόλο.
Τι θα κάνετε: Τηλεφωνική εξυπηρέτηση κλήσεων των πελατών της DHL. Παρακολούθηση της αποστολής του πακέτου. Επεξεργασία καταγγελιών, παραπόνων των πελατών. Προώθηση τυχόν προβλημάτων μέσω του συστήματος. Αξιόπιστη και εξειδικευμένη ανταπόκριση σε όλα τα ερωτήματα των πελατών. Παροχή πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα, τις τιμές και τα τιμολόγια.
Στα προσόντα που αναφέρονται, για τον κάθε ενδιαφερόμενο, είναι « πελατοκεντρικό χαρακτήρα και προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση. Γρήγορη αντίληψη και μεγάλη προθυμία για μάθηση. Καλές γνώσεις Η/Υ (Outlook, Word, Excel). Καλές επικοινωνιακές δεξιότητες και σας αρέσει να εργάζεστε με ανθρώπους. Έξυπνη, περιπετειώδη και ευέλικτη προσωπικότητα και βέβαια άριστα τα γερμανικά σε επαγγελματικό επίπεδο.
Τι προσφέρεται: Παροχή συμβολαίων 20/30/40 ωρών την εβδομάδα. Φιλικά ωράρια λειτουργίας. Εκτεταμένη, αμειβόμενη εισαγωγική εκπαίδευση. Σύγχρονος, μεγάλος χώρος γραφείων στην καρδιά της πόλης. Ένας σταθερός μηνιαίος μισθός και μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση. Επίπεδες ιεραρχίες για τις καλύτερες ευκαιρίες εξέλιξης. Ενδιαφέρουσα και ποικίλη εργασία. Μια θέση εργασίας με μακροπρόθεσμη προοπτική και ευκαιρίες εξέλιξης. Όλες οι παροχές βάσει νομοθεσίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.