Βόλος: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 4χρονη που δαγκώθηκε από οχιά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Βγήκε από την ΜΕΘ το 4χρονο κοριτσάκι που δαγκώθηκε από οχιά στον Βόλο, καθώς η κατάστασή της υγείας του συνεχώς βελτιώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα το κορίτσι από το Βόλο νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε νωρίτερα ο Χρήστος Τζελέπης, «του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή -την οποία οι γιατροί χορηγούν σε αυτές τις περιπτώσεις- οπότε βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Παρόλα αυτά ο κ. Τζελέπης στάθηκε στις σοβαρές ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας υπογραμμίζοντας ότι το Ιπποκράτειο διαθέτει τη μοναδική ΜΕΘ Παίδων στη Βόρεια Ελλάδα με 8 κλίνες. «Όποτε προκύπτουν τέτοια περιστατικά και είναι γεμάτη η μονάδα, γίνονται διακομιδές σε άλλα νοσοκομεία ακόμη και στην Αθήνα και αλλού», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι την Τετάρτη συνεδρίασε η ομοσπονδία των συνδικαλιστών στην Αθήνα και θα περιμένουν τις προγραμματικές δηλώσεις του νέου υπουργού.

«Περιμένουμε να ακούσουμε γιατί από λόγια χορτάτοι», δήλωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.