Βόλος: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή δεν καθάριζε το σπίτι!

Δίωξη για απόπειρα επικίνδυνης βλάβης και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη

Η γυναίκα κατέθεσε ότι ο βίαιος σύζυγός της πήγε μεθυσμένος στο σπίτι, της έβαλε τις φωνές και στη συνέχεια τη χτύπησε με γροθιές, ενώ μέσα στην μανία του, την έπιασε από το χέρι και προσπάθησε να της σπάσει τον καρπό.

Τέλος στο μαρτύριο που βίωνε στα χέρια του «νταή» συζύγου της έβαλε μία γυναίκα στον Βόλο, που δεν μπορούσε να ανεχτεί άλλο τις απειλές και τις επιθέσεις σε βάρος της. Το ποτήρι ξεχείλισε την Παρασκευή, όταν ο 40χρονος Αλβανός την χτύπησε με γροθιές και προσπάθησε να της σπάσει το χέρι.

Μια γειτόνισσα άκουσε το θύμα να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο “νταής” να συλληφθεί λίγο αργότερα. Όπως είπε στην κατάθεσή της η γυναίκα, ο βίαιος σύζυγός της πήγε μεθυσμένος στο σπίτι, της έβαλε τις φωνές και στη συνέχεια τη χτύπησε με γροθιές, ενώ μέσα στην μανία του, την έπιασε από το χέρι και προσπάθησε να της σπάσει τον καρπό. Μετά από αυτό το επεισόδιο, η γυναίκα πήρε το ένα της παιδί και έφυγε από το σπίτι.
Το θύμα εξήγησε πως ο ξυλοδαρμός, ο οποίος συνοδευόταν από απειλές και ύβρεις, είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του συζύγου της, που επέστρεφε συνεχώς «τύφλα» στο μεθύσι.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο. Ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως συνέβη απλώς ένα σκηνικό έντασης, επειδή η σύζυγός του… δεν καθαρίζει το σπίτι!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.