Βουλωμένα φρεάτια στη Νέα Ιωνία- Μετατράπηκε σε ποτάμι η Ελ. Βενιζέλου (βίντεο)

Καταστηματάρχες της περιοχές προσπαθούσαν να τα καθαρίσουν

Σε ποτάμι μετατράπηκε η Ελ. Βενιζέλου στη Ν. Ιωνία μετά την βροχόπτωση που σημειώθηκε σήμερα από νωρίς το πρωί. Την κατάσταση όμως επέτειναν τα βουλεμένα φρεάτια που υπήρχαν. Καταστηματάρχες της περιοχής με τα χέρια τους προσπαθούσαν να βγάλουν τα φύλλα και τα σκουπίδια που βρίσκονταν στις σχάρες των φρεατίων, προκειμένου να μπορέσει να φύγει το νερό.
Δύο από τα πέντε βουλωμένα φρεάτια ήταν κάτω από κάδους απορριμμάτων. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής αναστατωμένοι και φοβούμενοι μήπως μπουν τα νερά στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους, τόνιζαν πως ο Δήμος θα πρέπει να καθαρίζει και όχι να “χαϊδεύει” τους δρόμους, ενώ και οι πολίτες θα πρέπει να μάθουν να μην πετούν στο δρόμο πλαστικά, σκουπίδια και σακούλες.

5 φρεάτια βουλωμένα στην Ν.Ιωνία από τα οποία τα δύο ήταν κάτω από κάδο!Δεν ήθελε πολύ να γίνει ποτάμι ο δρόμος επί τις Βενιζέλου,επικυνδινο για τους οδηγούς και παραλίγο να μπουν τα νερά στα μαγαζιά μας..Θα παρακαλούσα αυτούς που καθαρίζουν τους δρόμους να καθαρίζουν και όχι να χαϊδεύουν τον δρόμο μέχρι να σχολάσουν.Ποτήρια σακούλες γενικά σκουπίδια έλεος πια είμαστε στο 2020 δεν επιτρέπεται να πετάμε κάτω σκουπίδια..Μιλάμε ανθρώπινα.

Gepostet von Antonis Pappas am Freitag, 18. September 2020

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.