Βρέθηκε επιτέλους χώρος για τα αδέσποτα που φροντίζει η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου

Έκκληση των μελών της για βοήθεια από τους δημότες

Μετά από μήνες αγωνίες και έρευνας, επιτέλους η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου βρήκε έναν χώρο για να στεγάσει τα αδέσποτα που φροντίζει, που ταυτόχρονα ψάχνει και οικογένειες για να τα υιοθετήσουν.

Πριν λίγες ημέρες η Φιλοζωική προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, ενημερώνοντας τους φίλους της για την κίνηση αυτή και ζητώντας την βοήθεια τεχνητών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές και διαμορφώσεις στον χώρο, έτσι ώστε να γίνει λειτουργικός για τα αδεσποτάκια.

Ειδικότερα, τα μέλη της Φιλοζωικής επεσήμαναν χαρακτηριστικά “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από τόσους μήνες  αγωνίας οι εθελοντές βρήκαμε ένα χωράφι που τουλάχιστον έχει περίφραξη , νερό και είναι μακριά από κατοικημένη περιοχή για να μην έχουμε προβλήματα, δεν είχαμε καμία βοήθεια να δούμε τώρα ποιος θα βοηθήσει  για να στηθεί ένα καταφύγιο. Δεν γίνεται να πάρουμε τα ζωάκια που φροντίζουμε να τα ρίξουμε σε ένα άδειο χωράφι πρέπει να γίνουν εγκαταστάσεις.

Όποιος τεχνίτης μπορεί ας βοηθήσει. πρώτα απ’ όλα χρειαζόμαστε υδραυλικό για να μπουν βρύσες, χρειαζόμαστε κάποιον που να μπορεί να βγάλει τα στέγαστρα που έχουμε φτιάξει στον χώρο και να μεταφερθούν στον νέο χώρο, χρειαζόμαστε φορτηγάκι να μεταφέρουμε όλα αυτά που πρέπει να πάρουμε, η απόσταση δεν είναι μεγάλη, αλλά δεν μεταφέρονται με τα χέρια. Θα αγοράσουμε τα υλικά, αλλά χρειαζόμαστε χτίστη για να τοποθετηθούν τσιμεντόλιθα περιφερειακά για ενίσχυση της περίφραξης και άλλα πολλά. Ζητάμε βοήθεια για τα ανήμπορα αδεσποτάκια για να έχουν μια καλή ζωή, όποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα στην σελιδα μας. Η αγωνία μας μεγάλη να τακτοποιήσουμε τα αδεσποτάκια που φροντίσουμε. Μόνο εμάς και εσάς που θα ενδιαφερθείτε έχουν για να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.