Ξανά στο Αλιγαρόρεμα ο Αχ. Μπέος: Ξέχασε τη δέσμευσή του -Μετά το Πάσχα έτοιμη η γέφυρα(video)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Αν και είχε δεσμευτεί ότι η γέφυρα θα παραδίδονταν σε χρήση τη Μ. Εβδομάδα

Στα έργα της γέφυρας στο Αλιγαρόρεμα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αχ. Μπέος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι τα έργα προχωρούν και η γέφυρα θα δοθεί σε χρήση μετά την Μεγάλη Εβδομάδα. Ουσιαστικά ο ίδιος φάνηκε ανακόλουθος καθώς στις 11 Μαρτίου, σε επίσκεψή του πάλι στο έργο, είχε δηλώσει ότι η γέφυρα θα παραδίδονταν σε χρήση τη Μεγάλη Εβδομάδα, ανακουφίζοντας επιτέλους κατοίκους, επαγγελματίες και επισκέπτες, που περίμεναν με αγωνία την ολοκλήρωση του έργου.

Χωρίς να σχολιάσει σήμερα τις προ ημερών δηλώσεις του, μετέθεσε τα οριστικά όπως είπε εγκαίνια για μετά την Μεγάλη Εβδομάδα «εγκλωβίζοντας» χιλιάδες επισκέπτες στους στενούς δρόμους των Αλυκών, εκεί απ’ όπου εδώ και μήνες διοχετεύεται όλη η κίνηση.


«Θέλω να πω, άσχετα τι λέει ο εργολάβος, ήταν πολύ συνεπής. Η γέφυρα θα δοθεί στην κυκλοφορία και θα γίνουν εγκαίνια οριστικά, θα έρθει και ο Υπουργός, τη βδομάδα μετά το Πάσχα. Είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα, γίνεται μία γέφυρα και μία επιθυμία όλων των κατοίκων και όλης της πόλης επί δεκαετίες ταλαιπωριόταν , γίνονταν δυστυχήματα χαθήκαν ανθρώπινες ζωές, παίρνει σάρκα και οστά και την παραδίνουμε προς χρήση μετά το Πάσχα αμέσως.
Καλό Πάσχα με την ευκαιρία και τα λέμε σε δύο εβδομάδες», είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο που αναρτήθηκε στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτησή του στις 11 Μαρτίου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.