Ξεκίνησαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και στον Βόλο

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας στην αγορά

Άρχισαν χθες και στον Βόλο οι ενδιάμεσες δεκαήμερες εκπτώσεις, ενώ την ίδια ώρα, με χειμερινό ωράριο, λειτουργούν από χθες τα καταστήματα της αγοράς της πόλης. Θα λειτουργούν πιο συγκεκριμένα, ως εξής: Δευτέρα και Τετάρτη ανοικτά 8.30 με 2.30 το μεσημέρι και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8.30 το πρωί με 2 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 9 το βράδυ.
Η έναρξη των ενδιάμεσων εκπτώσεων σύμφωνα με τον Ε.Σ.Β. έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου «δίνει τη δεκαήμερη δυνατότητα στον καταναλωτή να εκμεταλλευτεί τις καλύτερες τιμές που διαθέτουν τα καταστήματα μας, καθ΄όλη τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων».
Υπενθυμίζεται στο μεταξύ, ότι ο Εμπορικός Σύλλογος, πρότεινε να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή. Όπως αναφέρεται, «η ομόφωνη απόφαση αυτή του ΔΣ του ΕΣΒ λήφθηκε σύμφωνα με την δυναμική γνώμη των συναδέλφων εμπόρων κι επιχειρηματιών της πόλης μας, όπως έχει διεξαχθεί από την έρευνα «Θερινές Εκπτώσεις 2017», η οποία υπέδειξε ότι το 84 % των ερωτηθέντων εμπόρων δεν επιθυμούν τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές πλην των Κυριακών των εορταστικών περιόδων (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα). Ο εμπορικός κόσμος του Βόλου διατυπώνει ξεκάθαρα το μήνυμα, ότι το θέμα λειτουργίας των καταστημάτων 8 Κυριακές έχει απαξιωθεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.