Ξεκίνησαν οι εργασίες για το αντλιοστάσιο στα Αστέρια

Τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής, λένε πως το πάρκο είναι ξεχασμένο από το Δήμο Βόλου και ότι το συντηρούν και το φροντίζουν μόνοι τους, όσο μπορούν.

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, οι εργασίες για την κατασκευή αντλιοστασίου στα Αστέρια Αγριάς και στο σημείο βρίσκεται ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αστέρια Κώστας Θεοδοσόπουλος, που κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για εμμονή και επιμονή, τονίζοντας ότι καταστρέφεται ο πνεύμονας πρασίνου της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο «Ράδιο Ακρόαμα», ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αστέρια Κ. Θεοδοσόπουλος «σήμερα το πρωί στο σημείο μετέβη μία τσάπα και ξεκίνησε εργασίες. Άρχισε να δημιουργεί προβλήματα. Κόπηκαν οι ρίζες ενός αιωνόβιου δένδρου». Πως θα επανέλθει το πάρκο στην προτέρα κατάσταση που ισχυρίζεται η Δημοτική Αρχή, διερωτήθηκε.

Ο κ. Θεοδοσόπουλος, σημείωσε ότι οι κάτοικοι εδώ και έξι μήνες είχανε καταθέσει την εναλλακτική πρόταση, ωστόσο κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να την εξετάσει. «Βλέπουμε την επιμονή κι εμμονή της Δημοτικής Αρχής», ενώ ο ίδιος βρέθηκε στο σημείο, λέγοντας ότι «βρίσκομαι στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσω, τι εργασίες θα γίνουν».
Επισημαίνεται ότι 1η Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για το έργο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.