Ξενοδόχοι: Το Τρένο Πηλίου χάθηκε λόγω απεργιών

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί το Τρένο Πηλίου, την τρέχουσα εβδομάδα, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον ΟΣΕ και η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας ζητά να δοθεί άμεσα λύση, ώστε να επαναλειτουργήσει το αξιοθέατο – κλειδί για την περιοχή του κεντρικού Πηλίου.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι αρνείται να πιστέψει το γεγονός, πόσο μάλλον να το αποδεχτεί, ότι εν μέσω τουριστικής περιόδου, το τρενάκι του Πηλίου, ο θρυλικός «Μουτζούρης», δεν λειτουργεί! Και αυτό λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις οποίες η κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει λύση.

«Όταν οι επισκέπτες της περιοχής έχουν επιλέξει το Πήλιο για να κάνουν βόλτα με το τρενάκι, που θεωρείται αξιοθέατο-κλειδί της Μαγνησίας, αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί κανείς να τους το στερήσει. Είναι γνωστό ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο «Μουτζούρης» είναι μονίμως γεμάτος προς τέρψη τόσο των ξενοδόχων που επιθυμούν οι πελάτες τους να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Πήλιο, όσο και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που αντίστοιχα της επιφέρει σημαντικά κέρδη», αναφέρεται στην ανακοίνωση των ξενοδόχων.

Για τους παραπάνω λόγους η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας διαμαρτύρεται με τον πιο έντονο τρόπο για την παύση λειτουργίας του και ζητά από το Κράτος να δοθεί άμεσα λύση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.