Υπό αυστηρά υγειονομικά μέτρα οι εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Θα πραγματοποιηθούν στις 18 Δεκεμβρίου στο 1ο Λύκειο Βόλου

Στις 18 Δεκεμβρίου θα εξεταστούν οι υποψήφιοι του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Ιουνίου 2021  και συγκεκριμένα στο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας  που ορίστηκε το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου. Από την πλευρά της η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ενημερώνει  ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν με τα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, κάνει γνωστό ότι  η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο επιτρέπεται μόνο με την απλή επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου ή έγχαρτης βεβαίωσης/ δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) έως και 24 ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test) έως και 48 ώρες πριν από την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο, αν είναι ενήλικος/η, ή από τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο/η. Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή τον διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον/την εξεταζόμενο/η.

Επιπλέον υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στους υπευθύνους του εξεταστικού κέντρου την ημέρα εξετάσεων -πέρα από τα έγγραφα που προβλέπονται στην υπ’αρ. 142088/Α5/05-11-2021 προκήρυξη και τις οδηγίες προς υποψηφίους (έγγραφο ταυτοπροσωπίας, δελτίο εξεταζομένου).

Υποχρεωτική επίσης είναι για κάθε υποψήφιο η χρήση μη ιατρικής μάσκας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Εξεταστικού Κέντρου όπου παρατηρείται συνωστισμός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.