Υποδοχή Ιεράς Εικόνος Π. Ξενιάς στο Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου

Στο πλαίσιο του Προγράμματος της Mεγάλης Τεσσαρακοστής, που κατήρτισε o Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίου και Ελένης Βόλου, την Παρασκευή 24/3, στις 6.30 μ.μ., θα γίνει η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Ξενιάς, Προστάτιδος και Εφόρου της Τοπικής μας Εκκλησίας, που φυλάσσεται στην ομώνυμη γυναικείας Ιερά Μονή της επαρχίας Αλμυρού.

Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα ψαλεί η 4η Στάση του Ακαθίστου, προεξάρχοντος τουΑρχιμ. Επιφανίου Οικονόμου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Στις 9.00 μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, οποία θα απολύσει στις 12 τα μεσάνυκτα.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ξενιάς θα παραμείνει στον Ναό, προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών, έως την Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 10.00 π.μ..

Ολόκληρο το Πρόγραμμα των Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.