Υποτονική η κίνηση στις εκπτώσεις

Ο στόχος είναι η συνεχόμενη ροή καταναλωτών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΒ

Υποτονική ήταν η κίνηση στην αγορά, κατά το δεκαήμερο των ενδιάμεσων εκπτώσεων και την περασμένη Κυριακή που τα καταστήματα ήταν ανοιχτά, παρά το γεγονός ότι ο καλός καιρός και η αεροπορική επίδειξη στην παραλία, ήταν αφορμή η αγορά να κατακλυστεί από κόσμο.
Τα παραπάνω ανέφερε, μιλώντας στο «Ράδιο Ένα 102,5» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας Κώστας Τσέλιος, που προέτρεψε τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά, για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.
Ο έμπορος τόνισε ότι στο δεκαήμερο τον ενδιάμεσων εκπτώσεων η κίνηση στην αγορά του Βόλου δεν ήταν η αναμενόμενη και οι επαγγελματίες θέλουν να σταθεροποιηθεί η αγορά και να υπάρχει μια ροή.
«Την Κυριακή ήταν μια μέρα που κατέβηκε στην αγορά πολύς κόσμος, κάτι που συνδυάστηκε με τον καλό καιρό και την επίδειξη αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, τους οποίους συγχαίρουμε», είπε ο Κ. Τσέλιος.
Όπως ανέφερε, ο κόσμος μετά την επίδειξη περπάτησε στην αγορά, αλλά η αγοραστική δύναμη είναι πολύ χαμηλή και δεν βοηθάει να είναι ανοιχτά τα καταστήματα, τις Κυριακές.«Δε νομίζω ο κόσμος να έχει χρήματα τις Κυριακές για να ψωνίσει και δεν έχει τις καθημερινές», είπε.
Ο πρόεδρος των εμπόρων τόνισε ότι οι τιμές στα καταστήματα του Βόλου είναι πάρα πολύ καλές, για όλα τα βαλάντια και ο κόσμος πρέπει να ενισχύσει την τοπική αγορά, για να ανοίξουν θέσεις εργασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.