Υποτροφίες στους καλύτερους σπουδαστές

Του Β΄ Εξαμήνου του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου το ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου έκοψε την πίτα του παρουσία σπουδαστών, εκπαιδευτών, διοίκησης και της εκπροσώπου των εργαζομένων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στην εκδήλωση ιδιαίτερη επισήμανση δόθηκε από την διεύθυνση στην ενημέρωση των σπουδαστών για την Πρακτική Άσκηση, που θα τους φέρει σε επαφή με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται το ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου σε όλη την Ελλάδα καθώς και η ενημέρωση για τις υποτροφίες που θα δοθούν από την ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ στους καλύτερους σπουδαστές του Β΄ Εξαμήνου, γεγονός που αποτελεί κίνητρο βελτίωσης της απόδοσης των σπουδαστών. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι πέρα από τη γνώση και την εμπειρία που αποκομίζουν οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης, – από την πρώτη χρονιά φοίτησής τους – η πλειοψηφία των σπουδαστών συνεχίζει να συνεργάζεται με τις ίδιες επιχειρήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο πια και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την ποιότητα σπουδών του Ι.Ι.Ε.Κ του Δήμου Βόλου.

Την πίτα παρασκεύασαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Ζαχαροπλαστικής, με τον εκπαιδευτή τους Κ.Μπούρχα , τα εδέσματα οι Chef με την εκπαιδεύτρια τους A. Κράλλη, ενώ οι σπουδαστές του τμήματος Φωτογραφίας κάλυψαν την εκδήλωση με τους εκπαιδευτές τους Λ. Μουρτζούκο και Β.Οικονόμου.

Τα τυχερά φλουριά κέρδισαν έπειτα από ονομαστική κλήρωση οι: Θ. Δρανίδης( Μαγειρικής ),Σ. Βετούλη (Ένδυμα), Π. Πατίδη (Τουριστικά),Α. Γιαννακού (Γραφιστική), Π. Ζαμάνη (Κόσμημα) και Ι.Μακρής ( Μαγειρική)».
diek2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.