Ύβρεις και απειλές Μπέου κατά Αγοραστού

Με αφορμή το περιστατικό με τους ελεγκτές της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος στον Βιολογικό

Με ύβρεις και απειλές για “αποκαλύψεις” απάντησε πριν από λίγη ώρα στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό ο εν αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, αναφορικά με τις δηλώσεις του πρώτου σχετικά με το περιστατικό στον Βιολογικό του Βόλου, όπου υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ παρεμπόδισαν κλιμάκιο υπαλλήλων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος να προβεί σε δειγματοληψίες με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Όπως αναφέρει ο εν αργία δήμαρχος Βόλου:

«Ασέβεια και παρακμή διέκρινε ο περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, στην ορθότατη και ενδεδειγμένη αντίδραση των υπευθύνων της ΔΕΥΑΜΒ να μην επιτρέψουν στους «εντεταλμένους» του να αυθαιρετήσουν, παραβιάζοντας κάθε δεοντολογία, όπως αυτή καθορίζεται από την κείμενη Νομοθεσία.

Εμείς χαρακτηρίζουμε την συμπεριφορά Αγοραστού, ως πολιτική αλητεία, που φυσικά ούτε ανεκτή γίνεται, ούτε θα μείνει αναπάντητη. Αν θέλει να ασχοληθεί με το Περιβάλλον και το νερό, ας ασχοληθεί με την Κάρλα και το βούρκο που έχει εκεί δημιουργήσει. Εμείς εδώ στο Βόλο ξέρουμε να προστατεύουμε τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας.
Να είναι βέβαιος, πάντως, ότι οι ποικίλες ευαισθησίες και δράσεις του σύντομα θα καταστούν ευρύτερα γνωστές, σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.